Udržitelnost sociální situace obyvatelstva v období hospodářské krize - Kratochvílová, Pavla; Bartošová, Jitka; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Úkolem bakalářské práce s názvem Udržitelnost sociální situace obyvatelstva v období hospodářské krize je analýza vývoje velikosti a struktury příjmů státu a mandatorních výdajů státu od startu hospodářské transformace (tj. od roku 1990) do současnosti a jeho ovlivnění hospodářskou krizí. Podrobněji se zabýváme ohrožením chudobou a materiální deprivací obyvatel České republiky a srovnáváme oba parametry s vybranými skupinami členských států Evropské unie.
Vedoucí práce: Jitka Bartošová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: státní rozpočet; chudoba; sociální problémy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; budget; poverty; social problems; bachelor's theses