Fundamentální analýza akcie NWR - Dokoupilová, Markéta; Veselá, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce se zabývá fundamentální analýzou akcie New World Resources N. V.. Společnost těží černé energetické a koksovatelné uhlí. Díky své strategické poloze a velmi kvalitním horninám patří mezi nejdůležitější evropské producenty. Akcie společnosti jsou od poloviny roku 2008 kotovány na akciových burzách v Praze, Londýně a Varšavě. V práci jsou rozebrány tři základní části fundamentální analýzy, jimiž jsou globální, odvětvová a firemní analýza.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; fundamentální analýza; bakalářské práce; fundamental analysis; bachelor's theses