SEPA a jeho produkty - Veselý, Tomáš (2010)
Práce charakterizuje systém SEPA (Single Euro Payments Area) a jeho produkty. Důraz je kladen na všeobecné seznámení se systémem SEPA, na podrobnou charakteristiku SEPA produktů a v poslední řadě na komparaci SEPA Direct Debit (SEPA přímé inkaso) a systému přímého inkasa v ČR.