SEPA a jeho produkty - Veselý, Tomáš; Schlossberger, Otakar, 1958-; Schlossberger, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce charakterizuje systém SEPA (Single Euro Payments Area) a jeho produkty. Důraz je kladen na všeobecné seznámení se systémem SEPA, na podrobnou charakteristiku SEPA produktů a v poslední řadě na komparaci SEPA Direct Debit (SEPA přímé inkaso) a systému přímého inkasa v ČR.
Vedoucí práce: Otakar Schlossberger
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses