Analýza poptávky po dětském životním pojištění - Mišáková, Lenka; Radová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Má bakalářská práce "Analýza poptávky po dětském životním pojištění" je rozdělena do tří částí. První je věnována životnímu pojištění, jeho charakteristickým vlastnostem a podobám a legislativní úpravě. Tento teoretický základ je pak podkladem ve druhé části zaměřené na charakteristiku dětského životního pojištění jako jednoho z podob životního pojištění. Zabývám se v ní pojistnou ochranou, pojistným, pojistným plněním a variantami podob dětského životního pojištění a také nabídkou produktů tohoto pojištění na trhu. Poslední část tvoří analýza poptávky po dětském životním pojištění vycházející z grafů vývoje předepsaného pojistného pro jednotlivé produkty.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; životní pojištění; bakalářské práce; life insurance; bachelor's theses