Možnosti rozvoja agroturizmu v Prešovskom kraji - projekt polosamoty - Ivanková, Alena; Indrová, Jarmila; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Táto diplomová práca sa zaoberá vidieckym cestovným ruchom a jeho potenciálom v Prešovskom kraji, ktorý je málo priemyselne rozvinutý a zároveň má množstvo prírodných a kultúrno- historických vzácností. Taktiež prostredníctvom dotazníkového prieskumu skúma záujem potenciálnych návštevníkov- rodín s deťmi o pobyt na polosamote. Práca je zakončená štúdiou uskutočniteľnosti polosamoty umiestnenej v kraji.
Vedoucí práce: Jarmila Indrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; Slovensko; diplomové práce; Slovakia; master's theses