Finanční analýza firmy PULS investiční, s.r.o. - Aubrechtová, Kamila; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tématem mé bakalářské práce je finanční analýza firmy PULS investiční, s.r.o., která je provedena z pohledu externího uživatele. Práce je koncipována do dvou částí, teoretické a praktické. První pasáž je věnována obecným poznatkům a východiskům z oblasti finanční analýzy, zmiňuje ukazatele a metody, které lze pro zhodnocení finanční situace využít. Následuje praktická část, ve které je provedena vlastní analýza a hodnocení podniku, jejímž hlavním podkladem jsou výroční zprávy společnosti za období 2006-2008.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses