Postkontraktační chování vybraných městských úřadů - Soukup, Petr (2010)
Tato práce pojednává o postkontraktačním chování vybraných městských úřadů. Jejím základem je sběr dat o proběhlých veřejných zakázkách a porovnání jejich konečných hodnot s vysoutěženými, zejména pak konečné ceny, termínu dokončení a předmětu uzavřených dodatků. Závěrem celé práce je fakt, že celý systém veřejných zakázek by měl být transparentnější, jak s ohledem na poskytování informací, tak na celkový průběh řízení, neboť existují poměrně četné rozdíly mezi přístupem jednotlivých úřadů k zakázkám a tudíž i dosahovaných výsledků.