Postkontraktační chování vybraných městských úřadů - Soukup, Petr; Pavel, Jan, 1978-; Vítek, Leoš, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tato práce pojednává o postkontraktačním chování vybraných městských úřadů. Jejím základem je sběr dat o proběhlých veřejných zakázkách a porovnání jejich konečných hodnot s vysoutěženými, zejména pak konečné ceny, termínu dokončení a předmětu uzavřených dodatků. Závěrem celé práce je fakt, že celý systém veřejných zakázek by měl být transparentnější, jak s ohledem na poskytování informací, tak na celkový průběh řízení, neboť existují poměrně četné rozdíly mezi přístupem jednotlivých úřadů k zakázkám a tudíž i dosahovaných výsledků.
Vedoucí práce: Jan Pavel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; městské úřady; bakalářské práce; municipal offices; bachelor's theses