Finanční kontrola a zadávání veřejných zakázek - Smolová, Kateřina; Pavel, Jan, 1978-; Vítek, Leoš, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem práce je analyzovat systém kontroly veřejných zakázek a zhodnotit, zda je tento systém postačující. První část práce je zaměřena na zadavatele a pravidla, která musí dodržet, aby postupoval v souladu se zákonem o veřejných zakázkách. V druhé části jsou charakterizovány kontroly, které v souvislosti se zadáváním veřejných zakázek probíhají. Poslední část je zaměřena na reálný výkon kontroly veřejných zakázek ve státní správě a jeho hodnocení.
Vedoucí práce: Jan Pavel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor bakal. práce]; veřejné zakázky; bakalářské práce; public contracts; bachelor's theses