Finanční analýza společnosti Saint- Gobain Vertex Litomyšl - Šedý, Petr (2010)
Cílem této bakalářské práce je seznámit čtenáře s finanční situací společnosti, která patří mezi ty nejúspěšnější ve východočeském kraji. Je rozdělena na dvě části, a to teoretickou a praktickou. Teoretická část stručně seznamuje s metodami, které finanční analýza využívá, zatímco v části praktické lze nalézt informace o sledované společnosti a samotnou analýzu za období čtyř let (2005-2008).