Finanční analýza společnosti Saint- Gobain Vertex Litomyšl - Šedý, Petr; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem této bakalářské práce je seznámit čtenáře s finanční situací společnosti, která patří mezi ty nejúspěšnější ve východočeském kraji. Je rozdělena na dvě části, a to teoretickou a praktickou. Teoretická část stručně seznamuje s metodami, které finanční analýza využívá, zatímco v části praktické lze nalézt informace o sledované společnosti a samotnou analýzu za období čtyř let (2005-2008).
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor bakal. práce]; likvidita; finanční analýza; bakalářské práce; liquidity (economics); financial analysis; bachelor's theses