Finanční analýza společnosti Westvaco Svitavy, s.r.o. - Ryšánek, Štěpán (2010)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit finanční analýzu společnosti Westvaco Svitavy, s. r. o. Práce je rozdělena na dvě části. Úvodní část bakalářské práce bude věnovaná metodice zpracování finanční analýzy, druhá část bude zaměřená na konkrétní vypracování finanční analýzy společnosti Westvaco Svitavy, s.r.o. První část obsahuje základní informace o finanční analýze a vymezení ukazatelů, které jsou v práci použity. Ve druhé části jsou tyto metody aplikovány na společnost Westvaco Svitavy, s. r. o. Výsledky jednotlivých zkoumaných částí jsou porovnávány s ostatními podniky korporace MeadWestvaco a také s průměrnými hodnotami v odvětví.