Internetový marketing a jeho využití v praxi - Konáš, Viktor; Střížová, Vlasta, 1946-; Doseděl, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Internetový marketing je v současnosti plnohodnotnou součástí marketingu každé firmy. Dokonce u mnohých firem je internetový marketing zdaleka nejsilnější z marketingových aktivit. Hlavním důvodem je to, že zahrnuje v podstatě vše, čím se firma na internetu představuje. Od webových stránek firmy počínaje, přes bannerové reklamy, PR články, optimalizaci stránek, volbou klíčových slov, volbou domény až přes placené odkazy za prokliknutí, tak zvané PPC, konče. Tato diplomová práce se zabývá analýzou jednotlivých nástrojů internetového marketingu a demonstrací jeho využití v praxi, neboť v dnešní době již nestačí mít průměrný web, či samostatný, nikde na internetu neukotvený internetový obchod. Aby byla firma na internetu úspěšná, musí vynaložit nemalé úsilí. A právě internetový marketing je kombinací technik a technologií, jež mají za cíl dosažení stanovených cílů podnikáním na internetu.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; internetový marketing; diplomové práce; Internet marketing; master's theses