Virtuální sociální sítě a jejich vliv na komunikační strategii podniku. - Dutka, Vladimír; Střížová, Vlasta, 1946-; Hubík, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Účelem této práce je především identifikovat a zhodnotit specifika využívání internetových sociálních sítí v komerční komunikaci a jejich vliv na komunikační strategii firem. Zároveň nabídne stručný rozhled mezi nejpopulárnějšími sociálními sítěmi dneška a náhled na problematiku měření efektivnosti komerční komunikace v jejich rámci. V praktické části pak ukáže přístup k tomuto komunikačnímu kanálu v praxi.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; sociální sítě; marketingová komunikace; diplomové práce; social networks; communication in marketing; master's theses