Srovnání pojistného u vybraných pojištění ve vybraných pojišťovnách - Kohoutek, Jan; Radová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tématem mé bakalářské práce je "Srovnání pojistného ve vybraných produktech životního pojištění ve vybraných pojišťovnách". Práce je zaměřena na oblast soukromého životního pojištění, konkrétně na produkt investiční životní pojištění. Na počátku práce obecně popisuji pojem investiční životní pojištění, jeho výhody a nevýhody a možnosti jeho sjednání. Další část práce je zaměřena na konkrétní srovnání tržního zastoupení investičního životního pojištění v jednotlivých pojišťovnách a porovnání cenové nabídky pojištění v ČR. Toto srovnání je provedeno na 6 pojištění vybraných životních pojišťoven. V poslední části práce se zabývám srovnáním investičního životního pojištění s alternativními produkty a doporučení cílovým zákazníkům.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses