Současný stav zdanění výher a pokeru v ČR - Hošková, Kristýna; Slintáková, Barbora; Finardi, Savina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce se zabývá zdaněním výher z loterií aj. podobných her. Zdanění výher se stává stále častějším tématem k diskuzi. V ČR jsou to hlavně provozovatelé hazardních her, na koho je uvalena daň. Většina příjmů z her je osvobozena, ale existují i příjmy zdanitelné. Cílem práce je podat ucelený přehled o zdanění výher, včetně výher z her neupravených zákonem o loteriích. V práci nechybí interpretace zákona o loteriích nebo aktuální informace o hazardu. Práce podrobně popisuje poker od jeho historie až po aktuální zdanění.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses