Formalizace tvorby týmů - Cerman, Tomáš (2010)
Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V první části mé práce jsou vymezeny základní pojmy z oblasti psychologie osobnosti a psychologie práce, které tvoří nezbytný základ pro využití typologie osobnosti a rolí v praktické části. Definuji též pojmy jako skupina, tým, postupy při tvorbě týmů. Praktická část je složena z tvorby repertoárové mřížky, která ukazuje blízkost týmových rolí, ukotvených v repertoárových mřížkách na základě osobnostních atributů a vybraných pozic typů týmů.