Formalizace tvorby týmů - Cerman, Tomáš; Voráček, Jan; Stejskalová, Irena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2010)
Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V první části mé práce jsou vymezeny základní pojmy z oblasti psychologie osobnosti a psychologie práce, které tvoří nezbytný základ pro využití typologie osobnosti a rolí v praktické části. Definuji též pojmy jako skupina, tým, postupy při tvorbě týmů. Praktická část je složena z tvorby repertoárové mřížky, která ukazuje blízkost týmových rolí, ukotvených v repertoárových mřížkách na základě osobnostních atributů a vybraných pozic typů týmů.
Vedoucí práce: Jan Voráček
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: typologie osobnosti; týmová práce; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; typology (psychology); team work; bachelor's theses