Komparace zdanění příjmů fyzických osob v ČR a v Rusku - Antonenko, Zhanna; Slintáková, Barbora; Teklý, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce se zabývá komparací zdanění příjmů fyzických osob v ČR a v Rusku. Je rozdělena do tří kapitol. První kapitola seznamuje čtenáře s obecnou charakteristikou osobní důchodové daně v Rusku, její rozpočtovým určením, postavením v daňovém systému země. Druhá část, které je nejrozsáhlejší, je věnována popisu a komparaci základních konstrukčních prvků daně z příjmů fyzických osob v ČR a v Rusku. Třetí kapitola obsahuje výpočet daňové povinnosti a ukazatele daňového zatížení ruského a českého poplatníka daně z příjmů fyzických osob na základě poznatků, zjištěných v předchozích kapitolách.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses