Investiční životní pojištění, jeho nákladovost a dopady na klienta - Tomšová, Kateřina (2010)
Ve své bakalářské práci se zabývám problematikou nákladovosti (především investiční složky) produktu ivestiční životní pojištění. První část je věnována tomuto produktu obecně a v dalších částech se pak zabývám ukazateli nákladovosti - TANK, PER a TER, které se v praxi využívají. Těmto ukazatelům se věnuji z teoretického i z praktického hlediska, kde jejich zásadní charakteristiky a dopady analyzuji na portfoliu českých pojišťoven.