Investiční životní pojištění, jeho nákladovost a dopady na klienta - Tomšová, Kateřina; Poul, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Ve své bakalářské práci se zabývám problematikou nákladovosti (především investiční složky) produktu ivestiční životní pojištění. První část je věnována tomuto produktu obecně a v dalších částech se pak zabývám ukazateli nákladovosti - TANK, PER a TER, které se v praxi využívají. Těmto ukazatelům se věnuji z teoretického i z praktického hlediska, kde jejich zásadní charakteristiky a dopady analyzuji na portfoliu českých pojišťoven.
Vedoucí práce: Ondřej Poul
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses