Vzťah riziko - likvidita počas finančnej krízy - Chovanec, Michal; Paholok, Igor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cieľom práce je analýza vzťahu medzi zmenou kurzu akcií a objemom obchodov s týmito akciami.
Vedoucí práce: Igor Paholok
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor bakal. práce]; riziko; likvidita; bakalářské práce; risk; liquidity (economics); bachelor's theses