Management znalostí - Isachanka, Pavel (2009)
Tato práce je zaměřena na základní procesy tvorby znalostí v podnicích a veřejných institucích. V teoretické části jsou popsané pohledy moderní vědy na data, informace a znalosti, proces tvorby a řízení znalostí z hlediska knowlege managementu. V praktické části jsou podrobněji probrány otázky tvorby a řízení znalostí na přikladu reálne organizace, a podrobněji analyzovany problemy spojené neefektivní praci se znalostí a mozností zlepšeni .