Management znalostí - Isachanka, Pavel; Mládková, Ludmila, 1963-; Martínez, Felipe; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato práce je zaměřena na základní procesy tvorby znalostí v podnicích a veřejných institucích. V teoretické části jsou popsané pohledy moderní vědy na data, informace a znalosti, proces tvorby a řízení znalostí z hlediska knowlege managementu. V praktické části jsou podrobněji probrány otázky tvorby a řízení znalostí na přikladu reálne organizace, a podrobněji analyzovany problemy spojené neefektivní praci se znalostí a mozností zlepšeni .
Vedoucí práce: Ludmila Mládková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses