Diskriminace v pracovně právních vztazích - Novotná, Alena; Hejda, Jan, 1955-; Přibyl, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce vymezí diskriminaci v pracovně právních vztazích se zaměřením zejména na diskriminaci v přístupu k zaměstnání a na různé formy obtěžování (mobbing, bossing a stalking). Práce také zhodnotí stav zákonných prostředků boje proti diskriminaci po přijetí antidiskriminačního zákona. Výsledná práce by mohla být určitým manuálem, jak postupovat při obraně proti různým diskriminačním praktikám.
Vedoucí práce: Jan Hejda
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: diskriminace; mobbing; bakalářské práce; stalking; discrimination; mobbing; bachelor's theses; stalking; bossing; management [obor bakal. práce]