Implementace systému Bedaux ve vybraném podniku - Martínek, David (2009)
Tato diplomová práce se zabývá implementací systému Bedaux ve společnosti Laufen CZ. Jejími dopady na fungování společnosti z pohledu produktivity práce a nákladových hledisek. V první části je popsán systém Bedaux z pohledu teoretické roviny, jakož to základ pro praktickou část. V praktické části je popisován a poté hodnocen průběh implementace s důsledky jak na jednotlivé pracovníky, tak celou firmu. Na základě těchto výsledků z praktické části jsou navržena doporučení na zlepšení a fungování systému Bedaux ve společnosti. V závěrečné části je zhodnocena práce jako celek.