Implementace systému Bedaux ve vybraném podniku - Martínek, David; Dvořák, Jiří; Štraus, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Tato diplomová práce se zabývá implementací systému Bedaux ve společnosti Laufen CZ. Jejími dopady na fungování společnosti z pohledu produktivity práce a nákladových hledisek. V první části je popsán systém Bedaux z pohledu teoretické roviny, jakož to základ pro praktickou část. V praktické části je popisován a poté hodnocen průběh implementace s důsledky jak na jednotlivé pracovníky, tak celou firmu. Na základě těchto výsledků z praktické části jsou navržena doporučení na zlepšení a fungování systému Bedaux ve společnosti. V závěrečné části je zhodnocena práce jako celek.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2010
Keywords: produktivita práce; náklady; podniková ekonomika; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; labor productivity; costs; managerial economics; master's theses