Podnikatelský plán - Horshkova, Tetyana (2008)
V diplomové práci je zpracován podnikatelský plán společnosti ELK a.s. V práci jsou provedené vnitřní a vnější analýzy podniku a je zpracován finanční plán. V návrhové části jsou uvedeny kroky potřebné k dosažení stanovených cílů.