Podnikatelský plán - Horshkova, Tetyana; Dvořák, Jiří; Kaštovský, Marcel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
V diplomové práci je zpracován podnikatelský plán společnosti ELK a.s. V práci jsou provedené vnitřní a vnější analýzy podniku a je zpracován finanční plán. V návrhové části jsou uvedeny kroky potřebné k dosažení stanovených cílů.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podnikatelské projekty; projektový management; management [obor dipl. práce]; SLEPT; diplomové práce; business planning; project management; master's theses