Podnikatelský plán - Krejčí, Aleš (2009)
Tato práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu pro založení konkrétní obchodní společnosti. První (teoretická) část pojednává o podmínkách, za kterých může osoba v České republice provozovat podnikatelskou činnost. Následuje praktická část práce, která je zaměřena na popis konkrétního podnikatelského plánu na založení obchodní společnosti působící v oblasti služeb.