Podnikatelský plán - Krejčí, Aleš; Kovář, František, 1940-; Veselá, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Tato práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu pro založení konkrétní obchodní společnosti. První (teoretická) část pojednává o podmínkách, za kterých může osoba v České republice provozovat podnikatelskou činnost. Následuje praktická část práce, která je zaměřena na popis konkrétního podnikatelského plánu na založení obchodní společnosti působící v oblasti služeb.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: projektový management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; project management; master's theses