Využití event marketingu v marketingovém programu - Vančurová, Vendula (2009)
Cílem diplomové práce je seznámení s event marketingem, definování jeho cílů a pochopení podstaty. První část práce se zabývá teoretickými pohledy na event marketing, na jeho význam, roli v komunikačním mixu a jeho místo mezi čtyřmi P. Druhá část práce nahlíží na event marketing z praxe. Jako případová studie byla zvolena prezentace společnosti INTERNET CZ, a. s. a její účast na veletrhu Invex Forum v Brně. Součástí práce jsou výsledky dotazníkového průzkumu.