Využití event marketingu v marketingovém programu - Vančurová, Vendula; Hesková, Marie, 1948-; Slabá, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem diplomové práce je seznámení s event marketingem, definování jeho cílů a pochopení podstaty. První část práce se zabývá teoretickými pohledy na event marketing, na jeho význam, roli v komunikačním mixu a jeho místo mezi čtyřmi P. Druhá část práce nahlíží na event marketing z praxe. Jako případová studie byla zvolena prezentace společnosti INTERNET CZ, a. s. a její účast na veletrhu Invex Forum v Brně. Součástí práce jsou výsledky dotazníkového průzkumu.
Vedoucí práce: Marie Hesková
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: event marketing; marketingový výzkum; management [obor dipl. práce]; marketingový mix; SWOT analýza; diplomové práce; event marketing; marketing research; master's theses