Analýza projektového managementu v praxi pomocí modelů zralosti - Kupka, Radek; Hrůzová, Helena, 1954-; Groh, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem diplomové práce "Analýza projektového managementu v praxi pomocí modelů zralosti" je zhodnotit stupeň zralosti projektového managementu v české společnosti s mezinárodní působností poskytující konzultace a komplexní softwarové služby v oblastech financí, pojišťovnictví a telekomunikací ve středoevropském regionu. Teoretická část je věnována analýze a výběru vhodné metodiky. Praktická část je věnována konkrétní aplikaci zvolené metodiky "Portfolio, Programme and Project Management Maturity Model" v organizaci. Na základě získaných výsledků je navržen soubor doporučení vedoucích ke zlepšení projektového řízení ve společnosti.
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses