Odměňování pracovníků správních orgánů - Leitlová, Denisa (2010)
Cílem práce je provést srovnávací analýzu systému odměňování členů správních orgánů. Práce se zaměří na zhodnocení současného stavu odměňování členů správních orgánů v České republice i v zahraničí, sběr a analýzu empirických dat ve vybraných podnicích a jejich statistické zpracování. Dále na zhodnocení a výběr nejvhodnějších systémů použitelných v českých podmínkách.