Odměňování pracovníků správních orgánů - Leitlová, Denisa; Malý, Milan, 1936-; Švagr, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem práce je provést srovnávací analýzu systému odměňování členů správních orgánů. Práce se zaměří na zhodnocení současného stavu odměňování členů správních orgánů v České republice i v zahraničí, sběr a analýzu empirických dat ve vybraných podnicích a jejich statistické zpracování. Dále na zhodnocení a výběr nejvhodnějších systémů použitelných v českých podmínkách.
Vedoucí práce: Milan Malý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; odměňování; diplomové práce; compensation; master's theses