Mikroregion Ladův kraj a jeho vliv na cestovní ruch regionu - Marounková, Barbora; Netková, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce představuje mikroregion (svazek obcí) Ladův kraj a jeho potenciál pro cestovní ruch z hlediska přírodních a kulturně historických atraktivit a turistické infrastruktury. Dále seznamuje čtenáře s aktivitami a projekty, které svazek obcí pro podporu cestovního ruchu již uskutečnil a které v současné době realizuje a připravuje. Na základě průzkumu mezi zástupci členských obcí je v práci zhodnocen význam těchto aktivit jak pro celý region, tak pro jednotlivé obce.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; cestovní ruch; diplomové práce; tourism; master's theses