finanční analýza podniku - Fliedrová, Martina; Rauš, Jiří, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem mé bakalářské práce je externí finanční analýza společnosti Mlékárna Hlinsko, s. r. o. za období 2005 - 2008. Tato bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. V první části popisuji význam finanční analýzy. Dále charakterizuji uživatelé, zdroje informací a základní metody finanční analýzy. Druhá část je věnována analýze společnosti prostřednictvím různých metod finanční analýzy. Metody, které jsem použila jsou: horizontální a vertikální rozbor, poměrová analýza, analýza čistého pracovního kapitálu, analýza soustav ukazatelů a bankrotní a bonitní modely. Na závěr této práce rekapituluji poznatky z provedené analýzy a nastiňuji budoucí vývoj společnosti.
Vedoucí práce: Jiří Rauš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses