Simulace průběhu kulturní akce - Vávra, Michal; Dlouhý, Martin, 1970-; Kuncová, Martina, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Diplomová práce se zabývá problematikou simulačních modelů. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Úvodní část, ve které definuji základní teorii, má za cíl seznámit čtenáře s myšlenkami a výhodami, které simulační modely nabízejí. V praktické části se již práce zabývá specifickým simulačním projektem, který má poukázat na možnosti využití těchto modelů v praxi. Předmětem tohoto projektu je simulace průběhu kulturní akce v O2 aréně. Hlavním cílem tohoto projektu je vytvoření věrohodného simulačního modelu, který by umožnil na základě pozdější analýzy, eliminovat nebo optimalizovat nadefinované hlavní problémy, které jsou spojeny s pořádáním velkých kulturních akcí v této aréně.
Vedoucí práce: Martin Dlouhý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses