Trh kancelářských prostor - Pospíšilíková, Dana; Dušek, David, 1973-; Šrytr, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Předmětem této diplomové práce je identifikace faktorů determinujících nájemné kancelářských prostor v hlavním městě Praha. Nedílnou součástí práce je shrnutí specifických charakteristik, kterými se trh kancelářských prostor odlišuje od ostatních segmentů trhu nemovitostí, a analýza vývoje na trhu kancelářských prostor v Praze v letech 1997 až 2010. Na základě zjištěných poznatků jsou definovány faktory ovlivňující nájemné a přiblížen jejich vývoj v období 1997 -- březen 2010. Stanovené hypotézy jsou ověřeny pomocí empirické analýzy shromážděných dat.
Vedoucí práce: David Dušek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor dipl. práce]; nájemné; diplomové práce; rent; master's theses