Trh s byty v Hodoníně a v Uherském Hradišti - Důbravová, Zuzana (2010)
Diplomová práce se zabývá bytovým trhem v Hodoníně a v Uherském Hradišti. Cílem je zhodnocení některých determinantů trhu s byty v obou městech a identifikace jejich vlivu na nabídku a poptávku na bytovém trhu, a tím i na diferenci v cenách bytů ve sledovaných městech. Předmětem práce je také charakteristika bytového fondu v Hodoníně a v Uherském Hradišti a analýza nabídkových cen bytů v těchto městech, která je provedena s využitím poznatků z vlastního šetření.