Trh s byty v Hodoníně a v Uherském Hradišti - Důbravová, Zuzana; Dušek, David, 1973-; Dohnal, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Diplomová práce se zabývá bytovým trhem v Hodoníně a v Uherském Hradišti. Cílem je zhodnocení některých determinantů trhu s byty v obou městech a identifikace jejich vlivu na nabídku a poptávku na bytovém trhu, a tím i na diferenci v cenách bytů ve sledovaných městech. Předmětem práce je také charakteristika bytového fondu v Hodoníně a v Uherském Hradišti a analýza nabídkových cen bytů v těchto městech, která je provedena s využitím poznatků z vlastního šetření.
Vedoucí práce: David Dušek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor dipl. práce]; bytový fond; diplomové práce; housing stock; master's theses