Finanční analýza CHI Czech, s.r.o. - Vašáková, Iva (2010)
Cílem této diplomové práce je prověření finanční situace společností provozujících kavárenské řetězce v České republice. Blíže se zaměřuje na společnost CHI Czech s.r.o., provozovatele kaváren coffeeheaven. Posouzení finančního zdraví společnosti je provedeno prostřednictvím vybraných ukazatelů finanční analýzy a dosažené výsledky jsou porovnány s výsledky ostatních provozovatelů kavárenských sítí u nás.