Finanční analýza CHI Czech, s.r.o. - Vašáková, Iva; Staňková, Anna, 1951-; Oceláková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem této diplomové práce je prověření finanční situace společností provozujících kavárenské řetězce v České republice. Blíže se zaměřuje na společnost CHI Czech s.r.o., provozovatele kaváren coffeeheaven. Posouzení finančního zdraví společnosti je provedeno prostřednictvím vybraných ukazatelů finanční analýzy a dosažené výsledky jsou porovnány s výsledky ostatních provozovatelů kavárenských sítí u nás.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses