Daňová evidence - Kolková, Lenka (2010)
V bakalářské práci se zabývám daňovou evidencí individuálního podnikatele. Část práce věnuji teoretické části daňové evidence individuálního podnikatele. A v druhé části této práce je zpracována praktická část.