Daňová evidence - Kolková, Lenka; Cardová, Zdenka, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
V bakalářské práci se zabývám daňovou evidencí individuálního podnikatele. Část práce věnuji teoretické části daňové evidence individuálního podnikatele. A v druhé části této práce je zpracována praktická část.
Vedoucí práce: Zdenka Cardová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; daňová evidence; bakalářské práce; tax accounting; bachelor's theses