Ekonomická krize a její dopady na podnik Kordárna, a. s. - Kartáková, Zuzana; Staňková, Anna, 1951-; Mrkvička, Miloslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tato diplomová práce se zabývá soudobou globální ekonomickou krizí a jejími dopady na tuzemskou akciovou společnost Kordárna, která vyrábí kordy do pneumatik. První část práce řeší příčiny a následky celosvětové krize. Druhá část práce zkoumá podnik Kordárna pomocí různých metod finanční analýzy. Třetí část spojuje obě předešlé části, analyzuje dopady krize na společnost a její další problémy, zároveň ukazuje řešení úpadku podniku pomocí reorganizace.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses