Plnění rozpočtu městské části Praha Čakovice v časové řadě let 2008 - 2009 - Vinklář, Petr; Nováková, Štěpánka, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
V práci se zabývám plněním rozpočtu MČ Praha - Čakovice v letech 2008 - 2009. V praktické části srovnávám hospodaření v těchto letech s obdobnými městskými částmi v Praze a dále hodnotím schopnost této městské části plnit stanovený rozpočet. Teoretická část práce se zabývá zejména legislativními východisky ve státní samosprávě.
Vedoucí práce: Štěpánka Nováková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses