Strategická analýza společnosti ELTSEN, a.s. - Temer, David (2009)
Cílem této práce je provést strategickou analýzu společnosti ELTSEN. Na základě výsledků jednotlivých analýz vnitřního a vnějšího prostředí určit současnou pozici společnosti a pro takto zjištěnou pozici navrhnout společnosti vhodnou strategii rozvoje.